Perustiedot

Rakennusprojektimme alkoi elokuussa 2012.

Olemme nelihenkinen perhe, Marita, Jukka, ala-asteen toista luokkaa käyvä Elli ja päiväkodin tänä syksynä aloittanut Juho. Minulla on lisäksi aikaisemmasta liitosta aikuinen, Oulussa asuva tytär, Laura.

Asuntomme on rakennusprojektiin ryhdyttäessä 80 m2 rivitalokolmio Vantaan Itä-Hakkilassa. Tilat siinä alkoivat käydä ahtaaksi viimeistään siinä vaiheessa kun lapset siirrettiin samaan huoneeseen.

Olimme jo vuosikausia käyneet lähistön kaikki omakotitaloesittelyt läpi. Mitään ei kuitenkaan ollut löytynyt, milloin kyseessä oli liian huonokuntoinen talo, liian kaukana, huono pohjaratkaisu, liian kallis talo tai jopa liian halpa (jotakin vikaa täytyy olla jos myydään halvalla).

Nyt meillä on siis tontti, jonne voi rakentaa pohjaratkaisultaan juuri sellaisen talon kuin itse haluamme. Ja varmasti tosi halvalla...

Tontti

1 kommentti:

  1. Hei
    Jos kaipaatte projektissanne maanrakentajan apua niin olisin kiinnostunut auttamaan.Rakennan myöskin taloa lähistölle,pirtakujalle.Teen maanrakennustöitä urakalla tai tuntityönä.Pyrin saamaan ensikesän työt juuri tästä lähistöltä niin säästyy turha ajeleminen.Ota yhteyttä Koneurakointi mikko anttila 0400 568274

    VastaaPoista