sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Ikkunat paikallaan

Torstaiaamulla kahdeksan maissa tuli ikkunoiden asennusporukka rakennukselle. Ikkunatkin ehtivät tulla ennen kuin lähdin töihin, varsinaista asennusta en ehtinyt jäädä katsomaan. 

Töiden jälkeen ajoin katsomaan että kuinka monta ikkunaa päivän aikana saatiin asennettua. Hämmästys oli suuri kun näin että kaikki ikkunat oli asennettu. Ainoastaan autokatoksen kaksi ikkunaa oli asentamatta. Niiden osalta oli jo aamulla sovittu että ne asennetaan samalla kertaa kuin terassin ovetkin (jotka menivät uudelleen valmistukseen, luultavasti väärän koon vuoksi). Autokatoksen rakentajat saivat rauhassa tehdä sitä valmiiksi, ilman että olisi tarvinnut varoa ikkunoita.

Perjantaina saatiin vihdoin lattiatkin hiottua. Ihmettelen vaan miksi sitä ei voitu tehdä aikaisemmin, esimerkiksi keskiviikkona eli ennen kuin ikkunat oli asennettu. Nyt ne jouduttiin suojaamaan betonipölyltä.

Ikkunoissa oli sälekaihtimet jo paikoillaan vaikka tilausvaiheessa Domuksen myyjä ehdotti että ne asennetaan jälkikäteen. Oikeassa reunassa näkyy sälekaihtimien säätönuppi ja naru on nupin yläpuolella olevassa kotelossa piilossa.
Rakennus alkaa näyttämään yhä enemmän talolta kun ikkunatkin saatiin asennettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti