perjantai 21. helmikuuta 2014

Katot levytetty

Tällä viikolla "alakattomies", kuten appiukko sanoo, sai kaikki katot levytettyä valmiiksi. Yläkerran kahteen makuuhuoneeseen asennettiin tuplalevytys vaimentamaan peltikatosta syntyviä ääniä (sateen ropina, tuulen aihettamat äänet jne.). Täytyy sanoa että ammattimiehen tekemänä levytyshomma näytti helpolta ja valmista syntyi nopeasti.

Autokatoksen katon levytyksen teimme appiukon kanssa viime viikonloppuna. Pari päivää meillä meni tuplalevytyksen laittamisessa hitaalla "etsi ruuvi taskusta, ruuvaa, etsi ruuvi taskusta, ruuvaa..." -menetelmällä. Valmista kuitenkin tuli ja lopputuloskin on riittävän hyvä.

Tiistaina kattomies levytti vielä terassin katon appiukon avustuksella. Terassin katossa käytettiin lujalevyjä ns. jäykistävänä rakenneosana. Homma jatkuu nyt kotelointien tekemisellä.


Keittiö/olohuoneen katto levytettynä. Vaikka tila on iso niin siihen saatiin menemään vain yksi kokonainen kipsilevy. Kaikkiin muihin jouduttiin tekemään jos jonkinlaista reikää tai palan leikkaamista. Takkaleivinuunikin saatiin harjakorkeuteen viime viikolla.
Autokatoksen katossa tuplalevytys.

Terassin katossa lujalevyt.

Porraskaiteeseen asennettiin kipsilevyt. Tällä ehkäistään mahdollisten halkeamisten näkymistä kaiteen ja lattian välissä (lattiassa on lattialämmitys). Seinän puolelle kipsilevyä ei laiteta, toivotaan että verkotus estää halkeamisia sillä puolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti