lauantai 1. maaliskuuta 2014

Sisätasoitukset alkoivat

Sisäseinien tasoitus alkoi toissa viikolla ikkuna- ja ovismyygien tasoituksella. Tämän viikon maanantaina aloitettiin varsinainen tasoitus ja seinien verkotus. Viikon aikana saatiin valmiiksi alakerta, poislukien kosteat tilat, ja puolet yläkerrasta. 

Teknisen tilan osalta otettiin varaslähtö muutamaa päivää aikaisemmin ja se valmistui maanantaina (Weber Vetonit TT tiilitasoite + verkko, Vetonit L pohjatasoite, Vetonit LR+ pintatasoite, Tikkurilan Luja pohjamaali ja Tikkurilan Luja pintamaali). Teknisen tilan lattia maalataan Tikkurilan Betolux Akvalla.

Kaikki koteloinnit on myös tehty, alakerran WC:ssä tuli ongelma Iv-kanavan kanssa koska se osui suoraan koteloinnin kohdalle. Iv-urakoitsija kävi tänään siirtämässä kanavan paikkaa niin että kotelointi saadaan umpeen. Samalla laitettiin Iv-kone teknisen tilan seinälle.

Tänään siirrettiin maalämpöpumppu (Nibe 1245) sisälle varastoon. Pumppu painoi lähetteen mukaan 250 kiloa ja sen siirtämiseen tarvittiin neljä miestä. Maalämpöpumppu asennetaan tekniseen tilaan maanantaina. Vastaavan mestarin ohjeiden mukaan teknisen tilan lattiasta maalattiin tässä vaiheessa pelkästään maalämpöpumpun paikka. 

Keittiö laitettiin tilaukseen tällä viikolla ja se saapuu viikolla 16... 


Kotiteatterihuoneen seinät tasoitettuna. Kulmat viistottiin kipsilevyillä ja täytettiin villalla akustoinnin parantamiseksi. Kattoa ei ole levytetty koska tänne laitetaan akustiikkalevyt. Kotiteatterihuone toimii tällä hetkellä myös työmiesten taukotilana.
Portaiden viereinen seinä tasoitettu ja porrasvalojen paikat johdotettu.
Yläkerran makuuhuoneessa meneillään verkotus ja tasoitus.  
Tekninen tila tasoitettu ja seinät maalattu. Lattiaan maalataan Betolux Akvalla aluksi paikka pelkästään maalämpöpumpulle. Vesimittari pitää vielä kääntää toisinpäin että maalämpöpumppu saadaan sopimaan omalle paikalleen. 
Iv-kone paikoillaan teknisessä tilassa. Kanavat asennetaan sen jälkeen kun maalämpöpumppu ja sähkökeskus ovat asennettu paikoilleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti