perjantai 25. huhtikuuta 2014

Valmista pintaa...

Vähän kuvapäivitystä tämän hetken tilanteesta. Pintamaalaukset on saatu valmiiksi mutta lattioiden asennus on kesken. Keittiön kalusteet ovat olohuoneen lattialla odottamassa että keittiön lattia saadaan laatoitettua (toivottavasti ensi viikolla).

Juhon huoneen tehosteseinä, hänen itsensä valitsema väri. Seinä on sininen (Tikkurilan S435) vaikka näyttääkin tässä kuvassa harmaalta.
Kodinhoitohuoneeseen piristystä tuomassa Tikkurila L397. Sininen väri on kurapisteen vesieristys, jonka päälle tulee laatoitus. Sama laatta kuin ovesta näkyvässä kylpyhuoneessa mutta suoralla ladonnalla, ei tiililadonnalla.
Kotiteatterihuoneeen (ASK) seinän väri on Tikkurilan K499 (Graniitti). Takaseinällä näkyy rasiat kaiuttimien johdoille. Seiniin laitettiin putket 7.1 järjestelmää varten. Jokaisen kaiutinrasian vieressä on pistorasia koska tarkoitus on laittaa Genelecin aktiivikaiuttimet jotka vaativat sähköä toimiakseen.
Alakerran makuuhuone, takaseinän väri on Tikkurilan X487 (Laasti). Sivuseinän väri on Tikkurilan Y486, joka on samalla myös talon pääväri. Jokaisessa makuuhuoneessa on varauduttu Ledinauhoilla toteutettavaa epäsuoraa valaistusta varten. 
ABB Impressivo pistorasioita ja valaisinkytkimiä asennettuna. 
Tulikiven Sumu E kiukaan ohjauskeskus pukuhuoneessa. 
Valaisimia asennettuna. 
Porrasvaloja asennettuna, seinän väri on Tikkurilan H487 (Hohkakivi).
Yläkerran kylpyhuoneen seinä saumattuna. 
Saunan seinät eristettynä ja kuituvalot valmiina. Saunan paneelit ja lauteet tulevat ensi viikolla. 
Yläkerran WC:n lattia saumattuna.
Alakerran kylpyhuoneen seinät valmiina ja lattia vesieristetty laatoitusta varten.

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! Sehän on kohta valmis, jos sainaankin on tulossa jo paneelit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Edellisen asunnon kylppäriremontin yhteydessä tehtiin sauna itse ja se onnistui niin hyvin että päätimme tehdä sen tälläkin kertaa itse. Hain eilen saunan paneelit ja laudelankut rakennukselle, paneelit ovat tervaleppää ja lauteet lämpökäsiteltyä haapaa. Vielä pitäisi päättää tehdäänkö lauteet etureunalla vai ilman.

      Poista