lauantai 13. huhtikuuta 2013


12.04.2013
Kolmen ällän peljantai

" Karhu nukkuu, karhu nukkuu. Eipäs nukukaan......"

Ja näin tarinan passiivinenkin osapuoli heräilee talviuniltaan.
3 ihan ihanaa asiaa tapahtui perjantaina :

Mittari näytti aamusta jo LÄMPÖasteita

Saimme tontille laitettavan LAMMI -kyltin

RakennusLUPA tuli


Ihan todella kevät ja talonrakennus tuntuvat ottaneen aimo harppauksen eteenpäin. Talo tuntuu  puoliksi tehdyltä. Sehän on jo ostettu, tuossa nojailee kangaskassissa paperinkeräyskassin vieressä (..hmm..täytyypä vähän varoa..).
Siis niin lähellä, mutta niin kaukana.

Kamalan paljon on tapahtunut minun nukkuessa. Monenlaista tekijää/suunnittelijaa on jo valittu, talokaupat on tehty, sähköpistokepaikat tiedossa mm.jouluvaloille parin ikkunan yläpuolella (kyllä - ne olivat minun suunnittelemiani ja aivan - en ole ihan koko aikaa nukkunut).

Hävettää tunnustaa miten tietämätön olen rakennusasioistamme. Ihmiset kyselevät ja vastaukseni on : "..no nyt en oo ihan varma.." , kun en kehtaa sanoa että ei ole hajuakaan.

Projektimme olisi tuhoon tuomittu, jollei toinen meistä olisi aktivoitunut niin täysillä. Kuten kaikki blogimme lukijat tietävät on Hageliinille kertynyt tietotaitoa ja hommat on hallinnassa. Mies on nyhjänny tyhjästä kaiken osaamisen. Nörtistä (ikävä nimike, mutta ihan hellittelymielessä useinkin käytetty) on vajaassa vuodessa tullut rakentaja. Ja minä en vieläkään osaa muuta kuin suutani soittaa.

Lammilta ovat jo tiputtaneet nimeni pois työmaa kyltistä rakentajan kohdalta, joten nyt on  todellakin aika herätä. Seuraava kirjoitukseni sisältää pelkkää asiaa!


 

1 kommentti:

  1. Hienoja edistysaskeleita!

    Noin se meilläkin meni, että miehestä tuli rakennusekspertti ilman pohjatietoja. Opin itsekin sentään puhumaan asioista oikeilla termeillä, mutta siihen se raksaosaaminen sitten jääkin.

    VastaaPoista