keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Ikkuna-aukot näkyvissä

Tänään kellaria oli nostettu niin paljon että ikkuna- ja oviaukot olivat jo näkyvissä. Tämän päälle tulee vielä kaksi harkkokerrosta ja sen jälkeen tulee toinen valu. Tällä kertaa olen haukkana valvomassa että kaikki tehdään oikein, raudoitukset, haat, kastelu, valu, vibraus, kastelu jne.

Ennen valua tullaan vielä tekemään sisätäytöt ja ennen sitä pitää sisältä siivota kaikki sinne kuulumattomat roskat pois ettei sepelin alle jää mitään maatuvaa/lahoavaa/homehtuvaa...


En osaa sanoa onko tämä kuva hieno vai karmiva. Rakennus näyttää ihan raunioilta joiden sisäpuolella on risti... Pojat ovatkin tekemässä meidän talosta kirkkoa.

Ikkuna-aukot näkyvät jo selvästi.

2 kommenttia:

  1. Tuossa viimeisessä kuvassa näkyy kolme pitkää terästä kuten niiden pitäisi olla valun jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvan etukulmassa olevan varaston kohdalla näkyy miten teräksiä on laitettu. Osa niistä on oikean mittaisia ja osa on tuollaisia lyhyitä tappeja (yli puolet teräksistä oli liian lyhyitä). On se kumma ettei kukaan "ammattilainen" ehdottanut jatkoksien laittamista poraamalla ja juotosbetonilla. Vastaavalla tavalla terästä olisi voinut lisätä niihin puuttuviin kohtiinkin. Nyt tullaan sepeli korvaamaan Leca-soralla ettei maanpaine kasva liian suureksi.

      Poista