sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Kodinhoitohuone

Kodinhoitohuoneen kalustesuunnitelma alkaa olla toteutusta vaille valmis. Raitisilma ilmanvaihtokoneelle tuodaan alakerrasta, joten kalusteseinälle saatiin lisätilaa yhdelle kaapille (iv tarvitseekin tilaa vain 300 x 600 mm, kuvassa sille on varattu 800 x 600 mm). 

Ulko-oven viereen, ikkunan alle, tulee kurasyöppö ja sille oma vesipiste KPH:n vastaiselle seinälle. Rättipatteriksi tulee Rej Designilta joko matalan mallinen Tango EH 35744 (jos rättipatteri sijoitetaan vesipisteen yläpuolelle) tai korkean mallinen Tango EH 35130 (jos rättipatteri tulee KPH:n oven vasemmalle puolelle).

Lattiaa ja seiniä ei olla vielä päätetty. Kiviseinässä yksi vaihtoehto on seinän maalaaminen kaakeleiden sijaan.


Kodinhoitohuoneen 3D kuva

EDIT 3.4.2013: Oikealta vasemmalle: IVputkille varattu tila, siivouskomero, pesukone ja kuivausrumpu, pyykkikorilaatikostot, vesipiste ja kaappi. Seinäkaappien alle tulee LDE-valonauhaa (kuvassa esitetty sinisellä viivalla)Pyykkikoreiksi tulee tällaiset vetolaatikot.

Kurasyöpöksi tulee Kavikan pienin malli (400 x 600 mm)

KHH:n hanavaihtoehto 1, Oraksen Vienda. Ylempi hana on altaalle ja alempi kurasyöpölle.
Toinen vaihtoehto KHH:n hanoiksi on Oraksen Vega perushanat.

4 kommenttia:

 1. Kiitos taas inspiraatiosta! Viikkasin juuri pari tuntia puhdasta pyykkiä ja päätin, että suunnittelen kodinhoitohuoneeseeni ison pöytätason (klaffi?) ja baarijakkaran, jolla voin ergonomisesti viikkailla pyykkiä ja kuunnella vaikka vieressä seisovaa radiota. Teilläkin on suunnitelmassanne kivasti pöytätasoa, sitä tarvitaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöytätasoa saisi vielä enemmän jos kuivausrummunkin sijoittaisi tason alle, silloin yhtenäistä tasoa olisi yli kaksi metriä. Näiden lisäksi kodinhoitohuoneeseen on tulossa vielä puolison haluama mankeli, toivottavasti sillä on käyttöä.

   Poista
 2. Moi! Meillekin tulee tuollainen vetolaatikko pyykkikoriksi, tai siis kaksi :) Tosin meille laitetaan vierekkäin. Meni kauan kodinhoitohuoneen suunnittelussa, mutta tulee siitä varmaan hyväkin :) Hyvältä näyttää teilläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillekin tulee itseasiassa kaksi vierekkäistä (päivitin kuvan). Tällä hetkellä näyttäisi siltä että tulee neljä erillistä erilaisen pyykin lajittelun helpottamiseksi (ei tarvitse aina vetää kaikkea pyykkiä esille). Voi olla että lopullisessa toteutuksessa vaihtuu kahdeksi isoksi pyykkikoriksi.

   Poista