perjantai 31. toukokuuta 2013

Salaojat asennettu

Ihan ei mennyt salaojienkaan asennus suunnitelmien mukaan. Salaojaputket oli tarkoitus saada tontille keskiviikkoaamuksi mutta ne saatiin sinne vasta kolmen jälkeen. Torstaina salaojaputket saatiin lopulta asennettua paikoilleen ja samalla talon sisäpuolelle tuotiin vesijohdon suojaputki ja viemärijohto ja suojaputket maalämmön liuosputkille. Lammin anturamuotitkin olivat ilmestyneet tontin laidalle.

Tänään tontille tuotiin yksi kuorma sepeliä josta tehtiin tilapäinen tieliittymä pihalle. Nyt kivikuormat ja muut tavarat saadaan tuotua mahdollisimman lähelle taloa. Samalla pihalle saatiin tilaa nosturille jota tarvitaan kivien nostamiseen toiseen kerrokseen. Jouduin tänään siirtämään maalämpökaivon porausta kuukaudella. Se oli alunperin tarkoitus tehdä ensi viikon perjantaina mutta silloin tulee 36 lavaa kiveä joten kaivon poraus ei onnistu.

Maanantaina jatketaan anturoiden asennuksella...

Tontin tasoituksessa käytetty jyrä ja taustalla salaojien kaivamisessa käytetty pieni kaivinkonen
Lammin anturamuotit tulivat eilen tontille, näiden asentaminen alkaa maanantaina.

Talon pohja valmiina. Salaojat on asennettu, vesi- ja viemärijohdot nostettu pintaan ja suojaputket kaivettu maalämmön liuosputkille.

3 kommenttia:

  1. Hyvä että salaojien asennus onnistui vaikka tulikin kuorma vähän myöhässä :)

    VastaaPoista
  2. No hyvä juttu että saitte homman hoidettua. Meillä tuossa vieressä on alkamassa suuntaporaus, joten sitä saadaan pian alkaa seuraamaan. Ihan mielenkiintoista. https://www.maarakennus-jussila.fi/suuntaporaus

    VastaaPoista
  3. Kaikenlaista puuhaa sitä onkin pihojen ja rakennusten suhteen. Meilläkin olisi pienet maanrakennustyöt edessä, mutta meillä on myös melko ahtaat paikat joten täytyy etsiä joku, joka sen silti pytyisi tehdä. Kiitos jakamisesta.

    VastaaPoista